Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Motorola U9 – titkos kavicsmobil!

Kütyük

Exkluzív: Motorola U9 – titkos kavicsmobil!

Az amerikai gyártó a jelek szerint újabb kavicsmobil kifejlesztésén dolgozik.

A Motorola 2004-ben óriásit durrantott az első ultra-vékony mobiltelefon, a Motorola RAZR V3 bemutatásával, mely az azóta eltelt időkben is folyamatosan az eladási listák első felében szokott végezni. A vállalat aztán 2005-ben jelentette be a Motorola PEBL U6 névre keresztelt mobilt: ez a készülék nem vékonyságával, hanem lekerekített formáival hódított, de valahogy mégsem lett olyan sikeres, mint a RAZR.

Most minden jel arra mutat, hogy a Motorola hamarosan egy vadonatúj kavicsmobillal fog megjelenni a piacon. A PEBL stílus jegyében fogant Motorola U9 érdekes módon nem PEBL, hanem ROKR típusjelzést fog kapni, ami egyértelműen arra utal, hogy a telefon fejlett zenelejátszó funkciókkal rendelkezik.

A szétnyitható kialakítással rendelkező Motorola ROKR U9 a nemrégiben debütált Motorola RAZR2 V9-hez hasonlóan nagyméretű színes külső kijelzőt kapott, ami alatt három dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők. A pletykák szerint miniUSB interfészes készülékről hiányzik ugyan a 3,5 milliméteres audió csatlakozó aljzat, az viszont több mint valószínű, hogy az UMTS (3G) adatátvitel a telefon szerves részét fogja képezni.

A Motorola ROKR U9 hivatalos bejelentésének időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés