Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung L760: blogoljunk mobilon!

Kütyük

Samsung L760: blogoljunk mobilon!

Íme a Samsung legújabb mobil készüléke – ezúttal fókuszban a blogolás.

A Samsung Electronics bemutatta az SGH-L760-at, egy olyan új 3G-s mobiltelefont, mely a modern mobilfelhasználók számára biztosít különleges szolgáltatásokat – szól a hivatalos sajtóanyag. Az L760 felhasználóbarát menürendszerrel, a legújabb multimédiás lehetőségekkel és divatos designnal rendelkezik.

A Samsung új L760-asa egy szétcsúsztatható kialakítású készülék, melyben megtalálhatók a legnépszerűbb funkciók, köztük egy 2 megapixeles kamera, egy RSS (Really Simple Syndication) olvasó, FM rádió RDS-sel (Radio Data System), a legújabb zenehallgatási lehetőségek, és további szórakoztató funkciók. A QCIF felbontású display 262 ezer színárnyalatú és TFT technológiájú, a 30 MB-os belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető.

Az L760 segítségével a felhasználók számítógép nélkül is folyamatosan írhatják blogjukat. A Samsung L760 lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármikor egyetlen kattintással frissítse blogját, vagy fényképeket töltsön fel, cím + leírás + tag formában. Így a blog mindig naprakészen tartható, ami különösen hasznos például utazás közben.

Az L760 az izgalmas mobilblogolás és multimédiás szórakoztatás élményét nyújtja a felhasználók számára, a szolgáltatóknak pedig az adatalapú bevételek növelésének lehetőségét. Az EDGE-et is támogató L760 július végétől lesz kapható a nagyobb európai városokban, majd az ázsiai országokban is. A 99,5x47x15 milliméter méretű és 92,8 gramm tömegű telefon hazánkban szeptember elején kerülhet piacra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés