Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: szupervékony új Motorola!

Kütyük

Kémfotók: szupervékony új Motorola!

Aki kíváncsi a Motorola legújabb karcsú mobiljára, annak érdemes belekukkantania ebbe a cikkbe!

A korábbról már jól ismert Boy Genius kiszivárogtatott néhány kémfotót a Motorola várhatóan SCPL típusjelzéssel debütáló új mobiltelefonjáról. A Saipan fejlesztési kódnevű újdonságról korábban azt lehetett hallani, hogy a világ legvékonyabb telefonja lesz, a maga 5 milliméteres vastagságával, a mellékelt felvételek azonban valahogy nem azt mutatják, hogy az SCPL rekordvékony lenne. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb mobilja, a Samsung SGH-U100 (Ultra Edition 5.9) egész pontosan 5,9 milliméter vastag.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Motorola SCPL GPRS és EDGE hálózatokban használható, az UMTS és a HSDPA azonban kimaradt belőle. A kijelzőre egyetlen rossz szavunk sem lehet, lévén, hogy a QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD 16 millió színárnyalat büszke birtokosa.

A legújabb trendnek megfelelően nem miniUSB, hanem már microUSB csatlakozó aljzatú Motorola SCPL hátfalában egy 2 millió képpontos CMOS szenzorra épülő kamera teljesít szolgálatot. A hivatalos bejelentés pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés