Connect with us
Hirdetés

technokrata

Szenzációs fotók: a titkos Nokia 7500

Kütyük

Szenzációs fotók: a titkos Nokia 7500

Megmutatjuk, hogy pontosan hogyan is néz ki a Nokia legújabb mobiltelefonja.

Immár több mint két hónap telt el azóta, hogy először beszámoltunk egy mindeddig hivatalosan még be nem jelentett új Nokia modellről. Erről az egyelőre titokzatos készülékről akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy a hetes (7XXX) sorozatba fog tartozni, néhány hete pedig – az FCC-nek köszönhetően – kiderült, hogy a telefon egész konkrétan Nokia 7500 típusjelzéssel debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A korábbi designtervek után most végre valódi fotókkal is szolgálhatunk a készülékről, mely a fényképek tanúsága szerint fekete és fehér változatban is elérhető lesz.

A Nokia 7500 a piacvezető gyártó legújabb 7-es sorozatú, elsősorban designra kihegyezett modellje. A hagyományos mobiltelefon besorolású készüléken az S40 szoftver harmadik kiadása teljesít szolgálatot. A 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és nem kevesebb mint 16 millió színárnyalat büszke tulajdonosa.

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgépben egy 2 megapixeles CMOS szenzor lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők, sötétben akár LED-vaku segítségével is.

Említést érdemel továbbá a fejlett MP3 lejátszó funkció, a Visual Radio támogatású sztereó FM rádió, az elektronikus levelezési kliens, a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 adatátvitel, illetve az 512 MB-os belső memória. A candybar formájú Nokia 7500 egyébként 106 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 14 milliméter vastag.

A Nokia 7500-ának létezik egyébként egy testvérmodellje is, mely feltehetően Nokia 7900 néven fog debütálni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés