Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sztár-tervező által megálmodott új Samsung mobil

Kütyük

Sztár-tervező által megálmodott új Samsung mobil

A Samsung a divatra fogékony vásárlóknak szánja legújabb mobil készülékét.

A Samsung Electronics és Jasper Morrison világhírű formatervező közös munkájának eredményeként újabb designer készülékkel bővült a Samsung mobiltelefon termékpalettája. Az új SGH-E590 jó választás lehet azoknak a felhasználóknak, akiknek a lehető legtöbb multimédis szolgátatás kihasználása mellett a telefon külseje is fontos.

Jasper Morrison, aki az iparművészet területén számtalan emlékezetes alkotással büszkélkedhet, az új E590 készülék formatervét úgy alkotta meg, hogy az megérintse a fogyasztók érzelmeit, legalábbis a gyártó szerint. A stílusos E590 egyszerű vonalai és letisztult formái tökéletesen illeszkednek ebbe az elképzelésbe. Jasper szellemes megoldása nyilvánul meg a telefon ˝kétarcúságában˝ is: míg az egyik fele a telefonos funkciókat szolgálja nagy kijelzővel, a másik oldala a teljes értékű kamera funkcióit tartalmazza.

˝Az SGH-E590 a művészet roppant pragmatikus megnyilvánulása, a Samsung és Jasper Morrison közös gondolkodásának nagyszerű eredménye. Együtt dolgozunk, hogy a fogyasztóinknak csúcstechnikát rejtő, izgalmas külsejű készülékekkel tudjunk szolgálni. A kiváló formatervezőkkel való együttműködés során a Samsung ismét megerősíti a designban elért vezető szerepét˝ – mondta Geesung Choi, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának elnöke.

A hagyományos kialakítással rendelkezőkészülék 94 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és mindössze 13,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig alig 65 grammot nyom. A Samsung E590-ben egy 262 ezer színárnyalatú és 1,8 colos képátlójú TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely szokatlan módon 220×220 képpontos felbontású.

A hátfalba integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 3 megapixeles (2.048×1.536 képpont) felbontásban fotózhatunk, a fényképek élességét autofókusz funkció garantálja. Az elkészült fotók, illetve videók a 90 MB kapacitású belső memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

UMTS és HSDPA bizony nincs a háromnormás (900/1800/1900 MHz GSM) telefonban, így ezúttal meg kell elégednünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A E590 kapcsán említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP, EDR) és USB 2.0 adatátvitel, a PictBridge támogatás, a sztereó FM rádió, a fejlett MP3 lejátszó szolgáltatás, illetve a maximum 5,5 órás beszélgetési idő.

A Samsung E590 két színváltozatban elérhető, a nemes fekete mellett hóezüstben is érkezik. A készülék júniusban debütál Európában, ugyanebben az időben mutatkozik be a kínai és a délkelet-ázsiai piacokon is. Az SGH-E590 a magyar piacon nem lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés