Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a Sony Ericsson K620i

Kütyük

Érkezőben a Sony Ericsson K620i

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, hamarosan jön a Sony Ericsson K610i utódja.

A mellékelt designterven egy bizonyos Sony Ericsson Nicole fejlesztési kódnevű, hivatalosan mindeddig be nem jelentett mobiltelefon látható. A kereskedelmi forgalomban feltehetően K620i néven debütáló készülék érdekességét elsősorban az adja, hogy rajta egy a francia Sagem által fejlesztett operációs rendszer teljesít szolgálatot. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan teljesít majd az első francia szoftveres japán-svéd telefon!

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkező Sony Ericsson Nicole vastagsága mindössze 13 milliméter, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy a készülék milyen hosszú és széles lesz, illetve még a telefon tömege sem ismeretes.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiára épülő kijelző gondoskodik, mely a várakozások szerint 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A hátfalban szolgálatot teljesítő kamera 2 megapixeles felbontású és sajnos hiányzik belőle az autofókusz.

A Bluetooth és UMTS (3G) kompatibilis, videótelefon funkciós Sony Ericsson Nicole ára előreláthatólag 250 dollár, vagyis mintegy 45 ezer forint körül fog alakulni. A hivatalos debütálás időpontjával kapcsolatban jelenleg még nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés