Connect with us

technokrata

Érkezőben a Sony Ericsson K620i

Kütyük

Érkezőben a Sony Ericsson K620i

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, hamarosan jön a Sony Ericsson K610i utódja.

A mellékelt designterven egy bizonyos Sony Ericsson Nicole fejlesztési kódnevű, hivatalosan mindeddig be nem jelentett mobiltelefon látható. A kereskedelmi forgalomban feltehetően K620i néven debütáló készülék érdekességét elsősorban az adja, hogy rajta egy a francia Sagem által fejlesztett operációs rendszer teljesít szolgálatot. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan teljesít majd az első francia szoftveres japán-svéd telefon!

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkező Sony Ericsson Nicole vastagsága mindössze 13 milliméter, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy a készülék milyen hosszú és széles lesz, illetve még a telefon tömege sem ismeretes.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiára épülő kijelző gondoskodik, mely a várakozások szerint 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A hátfalban szolgálatot teljesítő kamera 2 megapixeles felbontású és sajnos hiányzik belőle az autofókusz.

A Bluetooth és UMTS (3G) kompatibilis, videótelefon funkciós Sony Ericsson Nicole ára előreláthatólag 250 dollár, vagyis mintegy 45 ezer forint körül fog alakulni. A hivatalos debütálás időpontjával kapcsolatban jelenleg még nincsenek információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin