Connect with us

technokrata

Leleplezés: Nokia 6267 – titkos mobil Komáromból!

Kütyük

Leleplezés: Nokia 6267 – titkos mobil Komáromból!

Lássuk, hogy mit lehet tudni a Nokia jelenleg még fejlesztés alatt álló, egyik legújabb mobiljáról.

A Nokia 6267 típusjelzésű, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett újdonság egy S40 alapokon nyugvó készülék, tehát esetében nem egy okostelefonhoz, hanem ˝csak˝ egy egyszerű mobiltelefonhoz van szerencsénk. A telefonról először két hónappal ezelőtt hallhattunk, most pedig – hála az amerikai FCC-nek – megérkeztek az első vizuális információk a telefonról. Amint az a készülék azonosító címkéjéről kiderül, a 6267 Magyarországon készül (Made in Hungary).

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA felbontású, vagyis 320×240 képpont büszke birtokosa, ezenkívül pedig mintegy 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A háromnormás Nokia 6267 nem csak GPRS, hanem UMTS (3G) hálózatokban is használható, az integrált Bluetooth 2.0 kontroller pedig támogatja a sztereó Bluetooth headseteket (A2DP).

A nyolcszoros nagyításra képes digitális zoommal ellátott kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600x.1.200 képpont) felbontású felvételek készíthetők.

A leginkább a nagy sikerű Nokia 6131 utódjának tekinthető, dedikált zenegombokkal ellátott Nokia 6267 várható árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin