Connect with us

Hirdetés

technokrata

Navigáció nagy képernyőn

Kütyük

Navigáció nagy képernyőn

Megérkezett a Mio DigiWalker C520.

A Mio DigiWalker készülékek hazai importőre, az LCP Systems újabb Mio navigációs eszközzel lepte meg a hazai vásárlókat: ezúttal a Mio DigiWalker C520-as PNA került piacra, mely számos új, a navigációt és a kényelmes használatot tartalmazó újdonságot tartalmaz.

A fejlesztők 4,3 colosra növelték a kijelzőt (480×272 pixel), így a navigáció még biztosabbá vált, hiszen a nagyméretű képernyőről gyorsabban és jobban olvasható le az információ. Egy új funkció segítségével azt is lehetővé tették, hogy egyszerre legyen látható a teljes térkép és az adott útvonal bizonyos részei, így a felhasználó átfogó képet kap az útjáról, és még inkább élményszerűvé válik a tájékozódás.


A felső-középkategóriás árfekvésű legújabb PNA készülék számos új funkciót tartalmaz a kényelmes és egyszerű navigáció érdekében. Emellett a készülék a kéz nélküli telefonálást is lehetővé teszi, hiszen Bluetooth portja segítségével összekapcsolható és szinkronizálható egy Bluetooth képességű telefonnal, s így kihangosítóként is használható. Utazás közben nem szükséges tehát a telefont kézben tartani, így a készülék különösen ajánlható azok számára, akik gyakorta telefonálnak vezetés közben.

A 400 MHz-es processzorral szerelt Mio DigiWalker C520-as az egyirányú utcák ismeretével, szabálytalan megfordulások nélkül, a legrövidebb úton navigálja el a felhasználót az úticéljáig. Szintén az egyszerű és a vezetés közben is biztonságos használatot támogatja a rendkívül áttekinthető és felhasználóbarát menürendszer, amelyben az érintőképernyő segítségével, stylus ceruza használata nélkül is lépegethetünk. A Mio DigiWalker C520 bármely műszerfalra jól illeszthető, s a képernyő nem vonja el a figyelmet a műszerfalon található egyéb kijelzők információiról. A sorozat többi darabjához hasonlóan a Mio DigiWalker C520-as PNA-ból sem hiányzik a képnézegető, a számológép és a hangfelvétel-lejátszó funkció.

A Mio DigiWalker C520-as PNA kis méretének és kis tömegének (190 gramm) köszönhetően elfér egy kézitáskában vagy zsebben is, ha esetleg autón kívüli navigációra lenne szükség. Mivel a Mio DigiWalker C520-as bölcsőjét úgy alakították ki, hogy az egyben a töltőt is tartalmazza, nem kell a felhasználónak a vezetékekkel bajlódnia, ha kiveszi a készüléket a bölcsőből. A Mio DigiWalker C520-as készülék 12 kelet-európai ország térképét tartalmazza előre telepítve, de MioMap kártyákkal kiegészítve akár egész Európa térképe telepíthető.

A Mio DigiWalker C 520-es készülék megvásárlásakor a felhasználók az autós szett, a Bónusz CD és a Mio Klubkártya mellett egy ˝tiszta forrásból˝ kuponfüzetet is kapnak a termékhez, mely számos kiegészítő árából egyszeri, 20 %-os kedvezményre jogosít. Az LCP Systems 2006 őszén indította el a ˝tiszta forrásból˝ kampányt, melynek célja, hogy a fogyasztók védelme érdekében fellépjen az illegálisan importált eszközök forgalmazói ellen. Az LCP Systems – mint a termék hivatalos hazai importőre – olyan szakmai, kereskedelmi és garanciális hátteret kínál a végfelhasználóknak, amelyet az illegális importőrök nem. A fogyasztók érdekeinek biztosítására szervezett kampány felhívja a vásárlók figyelmét arra, hogy az esetlegesen kedvezőbb áron vásárolt termék akár többe is kerülhet: ha meghibásodás esetén nem áll rendelkezésre a 2 évig igénybe vehető garanciális szerviz, ha nem vehető igénybe a hivatalos forgalmazó által biztosított Bónusz CD, a Mio Klubkártya, vagy akár a termékek által biztosított funkcionalitás kevésbé használható ki a magyar nyelvű Felhasználói Kézikönyv útmutatásai hiányában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés