Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videó a mészárlásról

Kütyük

Videó a mészárlásról

A sajnálatos virginiai történéséket az egyik diák felvette a mobiljával.

A Youtube videómegosztó portálra több példányban is felkerült az a rövid videófilm, melyet a virginiai műszaki egyetem egyik hallgatója készített a közben, hogy egyik iskolatársa éppen áldozatait szedte. A mobiltelefonnal készített, ennek megfelelően nem túl jó minőségű felvételen tisztán hallhatók a lövések, melyeket az ámokfutó leadott védtelen áldozataira.

Mint ismeretes, a több tízezer hallgatóval rendelkező oktatási intézmény egyik tanulója hétfő reggel lövöldözésbe kezdett, feltehetően több fegyverrel, és a legfrissebb jelentések szerint 32 embert ölt meg, illetve 15-öt sebesített meg. Ez az Egyesült Államok történetének legtragikusabb iskolai lövöldözése.

A mészárlás végén maga az elkövető is meghalt, azzal kapcsolatban viszont egyelőre nem lehet pontosat tudni, hogy a körülbelül 180 centiméter magas, ázsiai származású férfi végülis öngyilkos lett, vagy a helyszínre nagy számban kiérkező rendőrök lőtték le. Az áldozatok között egyébként nem csak hallgatók, hanem oktatók is vannak.

A mobiltelefonokba szerelt kamerákkal készített kép- és videófelvételek mostanság egyre többször jelennek meg a médiában. Legutóbb például az a mobil videó kavart nagy port, melyen az iraki diktátor, Szaddám Huszein kivégzése volt látható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés