Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a ráncfelvarrt Samsung D900i

Kütyük

Érkezik a ráncfelvarrt Samsung D900i

A Samsung hamarosan piacra dobja a népszerű D900-as mobil továbbfejlesztett változatát.

A hivatalosan a márciusi CeBIT 2007 kiállításon debütált Samsung SGH-D900i legfontosabb újítása nem más, mint az integrált sztereó FM rádió, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az átdolgozott (fürgébb működésű) fényképezőgép modul mellett sem. A gyártó állítása szerint a D900i sokkal fürgébben készít el egy fényképet, mint az elődje. Az európai kereskedelmi forgalomban várhatóan heteken belül felbukkanó készülék kártyafüggetlen ajánlott végelhasználói ára 120 ezer forint körül fog alakulni.

A szétcsúsztatható kialakítású Samsung SGH-D900i vastagsága mindössze 13 milliméter. Ehhez egyébként (alaphelyzetben) 104 milliméteres hossz és 51 milliméteres szélesség tartozik, valamint említést érdemel még a 93 grammos tömeg.

A TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően egyrészt QVGA felbontású, vagyis 320×240 képponttal bír, másrészt pedig 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színt képes megjeleníteni.

A hátlapba került digitális fényképezőgép modulra sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, ugyanis a 3,13 megapixeles kamera segítségével akár 2.048×1.536 pixeles fényképek is készíthetők. A kamera kapcsán említést érdemel az autofókusz funkció, a LED-vaku, a sorozatfelvételi szolgáltatás, valamint a videófelvevő üzemmód mellett.

A belső memória nem kevesebb mint 80 MB-os kapacitással rendelkezik, ráadásul könnyedén bővíthető (microSD). A Samsung SGH-D900i a sztereó Bluetooth headseteket (A2DP) is kezeli, a kijelzőjén megjelenő kép pedig akár televíziós készülékre is továbbítható. A készülék GPRS és EDGE kompatibilis, vagyis a vásárlóknak a 3G-ről sajnos le kell mondaniuk.

Mint ismeretes, idén a Samsung D900 zsebelte be a GSM Association által a legjobb mobiltelefonnak ítélt díjat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés