Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új zenemobil hölgyeknek

Kütyük

Új zenemobil hölgyeknek

A Philips egy jelenleg még meglévő piaci résbe próbálja meg befúrni magát.

Az eddigiekben már számtalan zenetelefonnal találkozhattunk a piacon, és bizony olyan készülékekből sincs hiány, melyeket kifejezetten a gyengébbik nem képviselőinek szánnak a gyártók. Ellenben hölgyeknek szánt zenemobilból jelenleg még elég kevés modell kapható. A most debütál Philips 598 viszont pontosan ilyen!

A divatos szétnyitható kialakítással rendelkező Philips újdonság alaphelyzetben 83 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 20 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 82 grammot nyom. A felhajtható fedlapon három dedikált zenegombot találunk. A kiegészítő külső display ugyan nem színes, hanem csak monokróm, de a legfejlettebb OLED technológiára építkezik és 64×64 pixeles felbontású.

A TFT alapokon nyugvó belső fő kijelző 1,8 colos képátlón 176×220 képpontot, illetve 262 ezer színárnyalatot vonultat fel. A CMOS érzékelős fényképezőgép modul révén maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve QCIF felbontású, 15 képkocka/másodperc sebességű MPEG4 videóanyagok készíthetők.

A 128 MB integrált memóriából alaphelyzetben 110 MB áll a felhasználó rendelkezésére, és jó hír, hogy a készülék bővítőslotjába akár 1 GB-os kapacitású microSD (TransFlash) memóriakártyák is betehetők.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Philips 598 kapcsán szólnunk kell még többek közt az infravörös portról, a Bluetooth kontrollerről, a GPRS adatátvitelről, a Java kompatibilitásról, illetve a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés