Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil játékőrület

Kütyük

Mobil játékőrület

A két játékmódos Bejeweled már elérhető a hazai mobil szolgáltatóknál.

Ha szereted az egyszerű logikai játékokat, ha úgy érzed, szinte repül az idő, amikor velük játszol, akkor itt az idő, hogy feltöltsd őket a mobilodra is. E játékok Amerikában legkedveltebb változata, a klasszikus drágakő-cserélő puzzle, a Bejeweled az Electronic Arts jóvoltából végre megérkezett a mobiltelefonokra is.

Kincsvadászatra fel! Fűzz össze három vagy több egyforma drágakövet, szerezz minél több pontot e lebilincselő kincskeresőben, és vívd ki helyedet a legjobbak között! Válaszd ki a Neked tetsző játékmódot a kettő közül: juss tovább a pályákon a normál egyjátékos módban, vagy versenyezz az idő ellen, de vigyázz – bár a játékba épített segítségek sokat javíthatnak helyzeteden -, ha nem vagy elég gyors, az egyre nagyobb tempót diktáló szinteken könnyedén rád omolhat a kincsesbánya.

A játék eredeti, PC-kre készült változatát a PopCap Games-nek köszönhetik a rajongók, mely szoftver megjelenése után hamar meghódította a tengerentúli országokat. A Bejeweled gondtalan szórakozást ígér a mobilokon is. Használd ki a szabadidőd és vedd elő telefonodat a metrón, az utcán, várakozás közben és merülj el a Bejeweled világában!

A játék már letölthető mindhárom hazai mobilszolgáltató WAP oldaláról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés