Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élet a halál után?

Kütyük

Élet a halál után?

A BenQ-Siemens ugyan már a múlté, de időről időre visszajár kísérteni a gyártó szelleme.

Most például két olyan, vadonatúj BenQ-Siemens mobiltelefonról érkeztek hírek, melyeket a gyártó idén nyáron szeretett volna bemutatni. Ezekkel a készülékekkel valószínűleg sosem találkozhatunk majd élőben, de azért érdemes áttekinteni, hogy a gyártó milyen tervekkel rendelkezett csődbe jutása előtt.

A Platinium fejlesztési kódnevű, hagyományos kialakítású, fémborítású készülék billentyűzetének egy része érintésérzékeny, más része pedig hagyományos nyomógombokból áll. A 108x46x13 milliméteres méretekkel és kereken 100 grammos tömeggel rendelkező telefon hátsó részében egy 3,2 megapixeles felbontású, autofókuszos fényképezőgép lapul, előlapján pedig egy videóhívásokhoz szánt VGA kamera található.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT display QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A belső memória kapacitása nem kevesebb mint 1 GB, ami ráadásul tovább is bővíthető, még pedig microSD memóriakártyák segítségével. Az UMTS és HSDPA kompatibilis, beépített GPS-vevős high-end modell kapcsán említést érdemel még a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 adatátvitel, a Mass Storage funkció, valamint az 1.100 mAh kapacitású akkumulátor.

A Flint kódnevű másik készülék egy a BenQ-Siemens E81 alapjaira építkező 3G mobil. A 103x45x17 milliméteres telefonban egy 2 colos képátlójú display, valamint egy 2 megapixeles és egy VGA kamera teljesít szolgálatot, ezenkívül szólnunk kell még a Bluetooth 1.1 kontrollerről, illetve a sztereó FM rádióról.

Mit is mondhatnék még? BenQ-Siemens – béke poraira!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés