Connect with us

Hirdetés

technokrata

2 GB-os pendrive 4 ezerért!

Kütyük

2 GB-os pendrive 4 ezerért!

Az USB flashmemóriák ára gyakorlatilag megállás nélkül zuhan.

Ennek eredményeképp ma már gyakorlatilag filléres összegekért is hozzá lehet jutni ezekhez a mobil adattároló megoldásokhoz. Ha valaki a közeljövőben Németországban jár, érdemes lehet felkeresnie egy Plus diszkont áruházat, hiszen a következő hetekben ezekben a boltokban 17,99 euróért, vagyis alig több mint 4.500 forintért már 2 GB-os kapacitású USB flashdrive-ot lehet vásárolni. A potom összegért beszerezhető termék egyébként USB 2.0 kompatibilis, maximális olvasási-, illetve írási sebessége pedig rendre 12, illetve 5 MB/s.


Aki esetleg még ezt az árat is sokallja, érdemes körülnéznie az Amazon termékkínálatában, ahol is akár már 15,99 euró, vagyis mintegy 4.000 forint ellenében beszerezhető egy 2 GB-os flashmemória, no persze ehhez még hozzájön a szállítási költség is. A Platinum márkajelzésű termék 57 milliméter hosszú, 18 milliméter széles és 9 milliméter vastag, technikai specifikációi pedig megegyeznek a fent említett flashmemória adataival.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, Európában ma valahol 13 euró, vagyis mintegy 3.300 forint magasságában mozog az az összeg, amennyiért a legolcsóbban juthatunk hozzá egy 2 GB-os SD kártyáért. Ezért a pénzért ráadásul nem is noname, hanem Kingston márkájú kártyát (5 MB/s-os olvasási, 1,5 MB/s-os írási sebesség) lehet kapni. Lényeg a lényeg, a világhálón érdemes utánajárni, hogy éppen hol (például Németországban) tudunk a legolcsóbban memóriakártyát, vagy USB flashdrive-ot vásárolni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés