Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komplett DVD filmek szőröstül-bőröstül – mobilra!

Kütyük

Komplett DVD filmek szőröstül-bőröstül – mobilra!

A 3GSM Világ Kongresszuson nem csak új mobilokat, hanem számos új szoftvert is bejelentettek.

A rangos rendezvényen debütált többek közt az Spb Software House legfrissebb fejlesztése, az Spb Mobile DVD 2.0 névre keresztelt szoftver. Ennek az újdonságnak a segítségével megoldható, hogy kedvenc DVD filmjeink a jövőben már ne csak az asztali lejátszónkon, hanem mobiltelefonunkon és PDA-nkon is lejátszhatók legyenek.

Ez önmagában véve még nem lenne újdonság, hiszen hasonló tudású alkalmazások már eddig is léteztek, az Spb Mobile DVD 2.0 érdekessége azonban, hogy a DVD filmeket szőröstül-bőröstül átteszi a mobil készülékekre. Magyarul az átkonvertált anyagok nem csak magát a filmet, hanem a DVD teljes menürendszerét, az extrákat, a különböző nyelvű hangsávokat és feliratokat is magukban tartalmazzák.

A szoftver két részből áll. Egyrészt van ugyebár a DVD konverter alkalmazás, mely a személyi számítógépünkön fut és Mobile DVD formátumba alakítja át a kívánt DVD filmeket, másrészt pedig van egy másik szoftver, melyet a telefonunkra kell feltelepíteni, és amely lejátssza a már átkonvertált filmeket.

A Windows Mobile okostelefonokkal kompatibilis Spb Mobile DVD 2.0 jelenleg még nem érhető el, de a fejlesztők ígéretet tettek arra, hogy még az első negyedévben megjelenik majd a piacon. Az Spb Mobile DVD legfrissebb elérhető változata az 1.1.0 verziószámot viseli magán: a Windows 98/2000/XP operációs rendszereket támogató PC-s alkalmazás ára 25 dollár, vagyis mintegy 5 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés