Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legjobb szuperolcsó mobiltelefon

Kütyük

A legjobb szuperolcsó mobiltelefon

A Motorola ultra-olcsó mobilja rangos elismerésben részesült a 3GSM konferencián.

A GSM Association szavazásán a Motorola MotoFone F3 készüléke nyerte el ˝Az év alsókategóriás mobiltelefonja˝ díjat.

A mobilpiacok folyamatos terjeszkedésével együtt növekszik az igény a költséghatékony, ám intelligens és stílusos kommunikációs eszközök iránt. Földünk eddig körülbelül kétmilliárd lakója használt telefont, további milliók csak most ismerkednek a vezetéknélküli kommunikáció formáival. A Motorola a MotoFone révén számukra is elérhetővé teszi az egyszerű, de stílusos mobilkommunikációt.

˝Büszkén és izgatottan vettem át a GSM Association díját˝ – mondta David Taylor, a Motorola Mobil üzletágának regionális stratégiai igazgatója. ˝Remélhetőleg élvezni fogják a felhasználók azt a sor technológiai újítást, mely a MotoFone könnyű kezelhetőségét biztosítja. Minden kollégám nevében köszönöm a díjat, aki részt vett e forradalmi készülék fejlesztésében˝.

A MotoFone F3 típusjelzésű mobiltelefon egy elegáns megjelenésű és egyben rendkívül könnyen kezelhető készülék. Az újdonság a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb telefonja, a Samsung U100 5,9 milliméter vastag.

A MotoFone F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A display egyébként jelentősen eltér a manapság használatos mobil LCD-ktől: sokkal inkább a régi LED-es órákra hasonlít. A kijelző alatt amúgy egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, a fejlett hangfunkciók, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM (F3) és CDMA (F3c) változatban is piacra kerülő készülékben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés