Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gigant kijelzős TV-vevős mobil – spéci funkciókkal

Kütyük

Gigant kijelzős TV-vevős mobil – spéci funkciókkal

A japán gyártók óriási tudást zsúfolnak bele legújabb mobiltelefonjaikba.

Kiváló példa erre a Kyocera, mely gyártó W51K típusjelzésű legfrissebb készüléke nem csak nagy tudású, hanem egyben gigantikus méretű is. A széthajtható és elforgatható kialakítással rendelkező újdonság alaphelyzetben 103 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 24 milliméter vastag, a mérlegen pedig nem kevesebb mint 131 grammot nyom. Nem az a tipikus ultra-vékony és pehelykönnyű készülék, az már egyszer biztos!

Kárpótlásul azonban óriási méretű kijelzőt kapunk a pénzünkért: a 262 ezer színárnyalatú TFT display képátlója 2,7 col (Nokia N95: 2,6 col), felbontása pedig nem kevesebb mint 400×240 pixel (WQVGA). A Kyocera többek közt egy dokkoló állomást is mellékel a telefon mellé, ami sokkal több, mint egy egyszerű akkumulátortöltő. Ebbe helyezve a telefont, az akár digitális képkeretként, vagy LED stílusú óraként is használható, a diavetítő funkcióról már nem is beszélve.

A GSM szabványú Kyocera W51K oldalából egy méretes, teleszkópos antenna húzható ki, a telefonnal ugyanis akár televíziós adásokat is nézhetünk. Ezek az adások nem csak élőben nézhetők, hanem akár fel is vehetők. A belső memória 65 MB-os kapacitású, a bővítőslotba pedig maximum 2 GB-os microSD (TransFlash) memóriakártyák csúsztathatók be. Egy ilyen 2 GB-os kártyára 10 órányi TV-adás rögzíthető.

Az ezüst, kék és narancssárga színekben kapható telefon autofókuszos digitális fényképezőgépe 2 megapixeles felbontású és vakuval is el van látva.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés