Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotóbemutató: az első HSDPA csokimobil

Kütyük

Exkluzív fotóbemutató: az első HSDPA csokimobil

Élőfotóinkon ezúttal az első 3,5G-képes LG csokitelefon vehető szemügyre.

A dél-koreai székhelyű gyártó legfrissebb Chocolate Phone-ja, az LG U830 nem más, mint egy divatos széthajtható kialakítású készülék, mely nem csak a jó öreg GPRS hálózatokban használható, hiszen többek közt 3G és 3,5G támogatás is került bele. Ez utóbbinak, vagyis a HSDPA-nak köszönhetően a telefonnal akár 1,8 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető.

Az LG U830 pontos hazai debütálási időpontja egyelőre ismeretlen, a szomszédos Ausztriában viszont egy ideje már kapható a készülék. Az első osztrák HSDPA mobiltelefon a ˝3˝ nevezetű szolgáltató kínálatában lelhető fel, és előfizetéssel akár már 3 euró ellenében hazavihető. A telefon kártyafüggetlen verziója 499 euróba, vagyis mintegy 127 ezer forintba kerül.

A nem kevesebb mint 180 MB belső memóriával rendelkező készülék érdekessége, hogy kezeli az Msystems-féle MegaSIM kártyákat, melyek kapacitása akár az 1 GB-ot is elérheti. A belül elhelyezett fő kijelző természetesen TFT technológiára épül és a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A külső kiegészítő display-re sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, hiszen 128×160 képpontos felbontású, illetve ugyancsak 262 ezer színárnyalatú.

A csukott állapotban 98 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 14,8 milliméter vastag, külső érintőgombos csokimobil egész pontosan 93 grammot nyom a mérlegen. Mondanom sem kell, hogy az LG U830 fejlett zenelejátszó funkciókkal büszkélkedhet: a különböző MP3, AAC, AAC+, illetve WMA muzsikák akár sztereó Bluetooth headsetre (A2DP) is kitehetők, ezenkívül pedig még egy 3,5 milliméteres szabványos audiócsatlakozó is van a telefonon. A beépített digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixel (1.600×1.200 képpont), a videóhíváshoz használatos kiegészítő kamera pedig VGA felbontással bír.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés