Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leleplezés: Sony Ericsson M600i utód – Wi-Fi-vel!

Kütyük

Leleplezés: Sony Ericsson M600i utód – Wi-Fi-vel!

A Sony Ericsson egy új üzleti mobil kifejlesztésén dolgozik.

Különböző jól értesült források tudni vélik, hogy a japán-svéd gyártó a közeljövőben piacra fogja dobni a sokak által kedvelt Sony Ericsson M600i utódmodelljét. Jelen pillanatban még nem lehet tudni, hogy az újdonság pontosan milyen típusjelzéssel lát majd napvilágot, az viszont biztos, hogy a fejlesztési kódneve Lizy.

Az alábbiakban az SEworld által készített látványterven látható, egyelőre meglehetősen titokzatos készülék megtartotta az M600i esetében debütált, különleges QWERTY billentyűzetet. Az ezüstös külsejű Lizy-t az M600i-hez hasonló vásárlórétegnek szánják, vagyis azoknak, akik számára egy érintőkijelző sokkalta fontosabb egy mobiltelefonban, mint például egy digitális fényképezőgép. Ennek megfelelően a Lizy-ben nincs is kamera. Wireless téren azonban volt mit továbbfejlődnie az M600i-nek: amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Lizy GPRS, EDGE, UMTS és Wi-Fi hálózatokban egyaránt használható lesz, no és persze a Bluetooth adatátvitel sem hiányzik majd belőle.

Az M600i-nél várhatóan néhány milliméterrel vékonyabb Lizy természetesen Symbian operációs rendszerű és az UIQ 3 platformra épül. A hivatalos bejelentés pontos időpontja egyelőre ismeretlen. A Sony Ericsson legközelebb egyébként jövő hét kedden tart majd termékbejelentő sajtótájékoztatót. Ezen rendezvény után talán már többet fogunk tudni Lizy-ről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés