Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia meghódítja a Sony Ericsson mobilokat

Kütyük

A Nokia meghódítja a Sony Ericsson mobilokat

A Nokia Intellisync Wireless Email immár újabb telefonokon is elérhető.

A Nokia bejelentette, hogy a Sony Ericssonnal történő együttműködésének kiszélesítéseként az Intellisync Wireless Email megoldást meghonosította a japán-svéd gyártó két új okostelefonján. A Nokia Intellisync Wireless Email révén mostantól már a Sony Ericsson M600i és Sony Ericsson P990i tulajdonosok is kihasználhatják az egyik legfejlettebb elektronikus levelezés, naptárbejegyzés és névjegyzék tartalom kezelő megoldásban rejlő lehetőségeket.

Mint ismeretes, az Intellisync Wireless Email a Nokia Intellisync mobil programcsomagjának a szerves része, melynek további tagjai közé tartozik többek közt az Intellisync Device Management (készülékkezelés), az Intellisync Application Sync (alkalmazás-szinkronizáló), az Intellisync File Sync (file-szinkronizáló), és az Intellisync Call Connect (híváskapcsoló).

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Nokia Intellisync Device Management már támogatja a Nokia Eseries és a Windows Mobile 5 platformot használó készülékek Microsoft Exchange ActiveSync beállításait is. A Nokia Intellisync Device Management megoldása támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync beállításokat az S60 3rd Edition és a Symbian operációs rendszereken alapuló Nokia Eseries készülékcsaládon – a Nokia E50-en, E60-on, E61-en és az E70-en -, valamint a Windows Mobile 5.0 platformot használó eszközökön, például a Palm Treo 700 W és a Motorola Q készülékeken is. Az Intellisync készülékkezelési megoldás segítségével a rendszergazdák a hálózaton keresztül, központilag konfigurálhatják és kezelhetik a Nokia Eseries készülékek és a Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel működő készülékek mobil e-mail-, naptár- és névjegyzék-beállításait. Ennek köszönhetően az alkalmazottaknak, vagy az informatikai osztálynak nem kell manuálisan, egyenként megadni a készülékeken a megfelelő Exchange szerver beállításokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés