Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Császár!

Kütyük

Jön a Császár!

Elkészült a PDA-mobilok új császára?!

Ezt egyelőre nem tudhatjuk biztosan, az viszont több mint valószínű, hogy az egyre szélesebb, már-már túlburjánzó termékpalettával rendelkező HTC hamarosan le fogja rántani a leplet egy bizonyos Kaiser (Császár) fejlesztési kódnevű készülékről. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a tajvani székhelyű gyártó az ebben a hónapban Las Vegas-ban megrendezendő CES 2007 szakkiállításon jelenti majd be legújabb fejlesztéseit.

A HTC Kaiser legtöbb specifikációiját egyelőre még sűrű homály fedi, mindenesetre néhány technikai részlet már most is tudható róla. Ezek szerint tehát a GSM szabványú HTC Kaiser-ben már nem csak GPRS támogatás, hanem UMTS kompatibilitás is lesz, ennek megfelelően az elsősorban videóhívásokhoz szánt előlapi kiegészítő kamera sem hiányzik a telefonból. Vezeték nélküli fronton említést érdemel továbbá a 802.11b és 802.11g kompatibilis Wi-Fi kontroller, illetve a Bluetooth 2.0 vezérlő. A megfelelő számítási teljesítményt ezúttal egy 400 MHz-es frekvencián ketyegő mikroprocesszor biztosítja.

A korábban debütált HTC TyTN modellnél némileg vékonyabb és elegánsabb megjelenésű HTC Kaiser TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A speciális, oldalra szétcsúsztatható kialakítással rendelkező HTC Kaiser teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, de ezenkívül akár az érintőkijelzőn megjeleníthető virtuális billentyűzettel is megoldható az adatbevitel.

A HTC újdonságának ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés