Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős, 4 megapixeles új mobil

Kütyük

Érintőkijelzős, 4 megapixeles új mobil

Ezúttal egy nagy tudású, érintőkijelzős mobiltelefont mutatunk be Olvasóinknak.

Mostanság szinte csak és kizárólag olyan kínai mobil készülékekről lehet hallani, melyek valamely Nokia, Motorola, vagy egyéb modell másolatának, vagy hamisítványának tekinthető, így igazi felüdülést jelent egy olyan kínai telefon, mely – talán – nem egy másik mobil egyszerű lemásolásával készült.

A CECT által most bejelentett IP1000 nem más, mint egy nagyméretű érintőkijelzővel és nagyfelbontású kamerával szerelt mobiltelefon. Az egyedi motívumokkal díszített készülék előlapján csak néhány fontosabb kezelőszerv (híváskezelő- és navigomb) látható, ami nem is csoda, lévén, hogy az adatbevitelről ezúttal az érintésérzékeny display, a mini ceruza és a kézírásfelismerő technológia gondoskodik. A TFT alapokon nyugvó display egyébként 2,2 colos képátlón egész pontosan 320×240 képpontot képes felvonultatni és több mint 262 ezer színárnyalat büszke tulajdonosa.

Mondanom sem kell, hogy a digitális fényképezőgép modul sem hiányozhat a telefon multimédiás repertoárjából. A CMOS képszenzoros kamera segítségével maximum 4 megapixeles képek készíthetők, melyek élességét az autofókusz funkció hivatott garantálni.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) CECT IP1000 energiaellátásáról egy korántsem hétköznapi, 2.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely huszonnégy órás MP3 lejátszási-, illetve tizenkét órás MP4 lejátszási időt biztosít a számunkra. Említést érdemel továbbá a 128 MB flashmemória, a 32 MB-os RAM, illetve a 105 milliméteres hossz, az 50 milliméteres szélesség és a 18 milliméteres vastagság.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés