Connect with us

Hirdetés

technokrata

Majdnem Nokia…

Kütyük

Majdnem Nokia…

A kínai mobiltelefon gyártó iparág elkészítette első, kifejezetten hölgyeknek szánt készülékét.

Az alábbi fényképeken látható kínai mobiltelefon kivételesen nem egy másolat, vagy hamisítvány, mindenesetre a készülék típusjelzése, illetve annak betűtípusa igen csak hasonlít a világ legnagyobb mobilgyártójáéra (KONKA – NOKIA).

A Shenzen Konka Telecommunications Technology által kifejlesztett és gyártott Konka M520 elsősorban arra hivatott, hogy meghódítsa magának a női vásárlók szívét. A pink színben pompázó újdonság hagyományos kialakítást és lekerekített vonalvezetést kapott: az alig 73 gramm tömegű hölgymobil 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 11,5 milliméter vastag.

A 700 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt Konka M520-ban egy háromnormás (850/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. Az integrált memória kapacitása nem kevesebb mint 128 MB, ami ráadásul még bővíthető is, még pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével.

A nem túl nagy méretű TFT kijelző 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátlapban elhelyezett digitális kamerával maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők, ezenkívül pedig említést érdemel még a teljes körű SMS és MMS kompatibilitás, az MP3 zenelejátszó funkció, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, a sztereó FM rádió, a WAP böngésző és a miniUSB csatlakoztathatóság.

A kínai hölgymobil pontos ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés