Connect with us

Hirdetés

technokrata

Karácsonyi csengőhangok, MMS képeslapok…

Kütyük

Karácsonyi csengőhangok, MMS képeslapok…

Újabb exkluzív tartalmakkal bővült a Vodafone live!

Az év végi ünnepekhez kapcsolódóan elkészült a Live!-on az ˝Ünnepek 2006˝ mikroportál. Az oldalakon alkalmi csengőhangok, MMS-ben elküldhető üdvözlőlapok, érdekes hírek és a Vodafone tartalomszolgáltató partnereinek meglepetései várják a felhasználókat.

A látogatók a Vodafone live! oldalain sztárok ünnepi dalai, magyar és külföldi előadók valósághű és normál csengőhangjai között is böngészhetnek, illetve a zeneszámok letöltése mellett ismert magyar zenészek karácsonyi dalait hívódalként is beállíthatják a mobiljukra.

A zenés tartalmakon kívül említésre méltó a Vodafone live! ünnepi kép és animáció összeállítása, amelyben karácsonyi képeslapok és üdvözlőlapok között lehet válogatni. A képek letöltés után MMS-ben továbbküldhetőek barátainknak, a mentett háttérképek pedig saját telefonunk ünnepi hangulatáról gondoskodhatnak.

A játszani vágyóknak jó hír, hogy a 2006-os év legkedveltebb játékai – köztük a FIFA Street 2, a The Sims 2 és a Soduku – most akciós áron, egységesen 600 forintért tölthetőek le a mobiltelefonra.

A Vodafone partnerei szintén készülnek az ünnepekre, többek között nyereményjátékok, hír- és képösszeállítások illetve a South Park karácsonyi különkiadása várja az oldalra látogatókat.

Karácsony után további meglepetések várhatóak a portálon, ekkortól már a szilveszteri tartalmakat lehet böngészni a Vodafone live!-on.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés