Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó pengemobil: FM rádióval, kamera nélkül

Kütyük

Olcsó pengemobil: FM rádióval, kamera nélkül

Minden jel arra mutat, hogy a Philips ráérzett a pengemobilok ˝ízére˝.

Alig néhány napja számoltunk be arról, hogy a Philips elkészítette első igazán vékony mobiltelefonját, a 9@9r típusjelzésű készüléket, most pedig már egy újabb penge Philips-ről érkeztek hírek. A Philips 580 névre keresztelt újdonság komoly hasonlóságot mutat az ultra-vékony divathullámot elindító Motorola RAZR V3-mal: a telefonnak nem csak a készülékháza, hanem a billentyűzete is nagyon hasonlít a jö öreg V3-aséra.

A 96 gramm tömegű Philips 580 csukott állapotban 93,3 milliméter hosszú, 45,6 milliméter széles és 16,4 milliméter vastag. Összehasonlításképp, a Motorola V3 13,9 milliméter vastag, igez ez a készülék némileg szélesebb, mint az új Philips modell.

A költséghatékonyság jegyében a külső kijelzőt ezúttal kihagyták a telefonból és bizony a belső display sem éppen egy felsőkategóriás darab: a cSTN technológiára építkező LCD 128×160 pixeles felbontással rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A többek közt számológéppel, stopperrel, valutaváltóval és naptárral ellátott Philips pengemobil belső memóriája mindössze 1 MB-os kapacitással rendelkezik, ami ráadásul nem is bővíthető. Multimédiás fronton egyedül a sztereó FM rádió érdemel említést.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) készülék energiaellátásáról egyébként 680 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés