Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős Samsung okostelefon

Kütyük

Érintőkijelzős Samsung okostelefon

A Samsung ezúttal egy új okostelefonról lebbentette fel a fátylat.

A keresztségben Samsung SGH-i718 nevet kapott újdonságon Microsoft operációs rendszer teljesít szolgálatot, még pedig egész konkrétan a Windows Mobile 5.0. A nagyméretű kijelzővel szerelt smartphone-on nem találunk hagyományos billentyűzetet, hanem csak néhány fontosabb kezelőszervet, így az adatbevitelről az érintésérzékeny TFT display gondoskodik. A 2,8 colos képátlóval rendelkező panel egyrészt 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, másrészt pedig 16 bites színmélységéről (65.536 színárnyalat) ismerszik meg.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal ellátott Samsung SGH-i718 legnagyobb hiányossága, hogy a 3G támogatást kihagyták belőle, így a vásárlóknak meg kell elégedniük a GPRS és az EDGE technológiák által biztosított sávszélességgel. A Bluetooth 2.0 (EDR) kompatibilis telefon belső memóriája 128 MB ROM-ból és 64 MB RAM-ból tevődik össze, és természetesen könnyen bővíthető – microSD (TransFlash) memóriakártyákkal.

A CMOS szenzoros, autofókusz funkciós digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles, vagyis 1.600×1.200 képpontos felvételek készíthetők, a zenelejátszó pedig az MP3, AAC, AAC+, WMA és WAV formátumú digitális muzsikákat képes megszólaltatni.

A 108 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 13,5 milliméter vastag Samsung SGH-i718 pontos árát egyelőre sűrű homály fedi, a kereskedelmi forgalmazás várhatóan a jövő esztendő elején kezdődik majd meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés