Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szétcsúsztatható kommunikátor a Vodafone-nál

Kütyük

Szétcsúsztatható kommunikátor a Vodafone-nál

A szétcsúsztatható kommunikátorra vágyók a Vodafone-nál hamarosan megtalálhatják a számukra ideális készüléket.

Információink szerint az európai mobil operátorok közül elsőként a Vodafone termékkínálatában bukkan majd fel a HTC által nemrégiben bejelentett P4350-es (Herald) modell. A VPA Compact IV nevezetű ketyere várakozások szerint még ebben a hónapban meg fog jelenni a Vodafone-nál. A készülék előfizetéses ára 199 euró (51 ezer forint) lesz, előfizetés nélkül pedig 539 euró (138 ezer forint) ellenében vihető majd haza.

A kéziszámítógép és mobiltelefon ötvözetének tekinthető, teljes értékű QWERTY billentyűzetes újdonság részletes méretadatait egyelőre sűrű homály fedi, így egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az akkumulátorral együtt 168 gramm tömegű masina vastagsága mindössze 17 milliméter.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett HTC P4350-ből az UMTS (3G) és HSDPA (3,5G) támogatás sajnos kimaradt, vagyis meg kell elégednünk a jó öreg GPRS, illetve a némileg gyorsabb EDGE által biztosított adatátviteli sebességgel. A processzor frekvenciája nem túl nagy, egész pontosan 200 MHz-es, a 64 MB RAM-ból és 128 MB flash ROM-ból álló integrált memória pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővíthető. A wireless technológiák közül a Wi-Fi és a Bluetooth 2.0 támogatott.

A Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition operációs rendszerre épülő kommunikátorban egy 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző teljesít szolgálatot, a maga 320×240 képpontos felbontásával és 65 ezer színárnyalatával. A digitális fényképezőgép lelke egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) CMOS szenzor, mely természetesen videórögzítésre is alkalmas.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés