Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős PDA-mobil a Motorolától

Kütyük

Érintőkijelzős PDA-mobil a Motorolától

A Motorola ezúttal egy érintőkijelzős okostelefonnal rukkolt elő.

Az elmúlt hetekben több kémfotót és FCC anyagot is láthattunk már a most bemutatandó készülékről, melynek hivatalos debütálására egészen mostanáig kellett várnunk. A Motorola ROKR E6 névre hallgató modellről hiányzik a hagyományos billentyűzet, ennek megfelelően az adatok beviteléről az érintésérzékeny kijelző és az alsó élből kihúzható mini ceruza gondoskodik. A TFT technológiájú LCD a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (240×320 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék sajnos nem rendelkezik 3G (UMTS) támogatással, így meg kell elégednünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A hátfalba integrált, makró funkciós digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixel (1.600×1.200 képpont, QVGA videó), a memóriabővíthetőségről pedig SD/MMC bővítőslot gondoskodik.

A 14,5 milliméter vastag Motorola ROKR E6 képes lejátszani a különböző MP3, WMA, AAC, AMR, MP4 és 3GP formátumú anyagokat, ezenkívül pedig a dedikált zenegombokról sem feledkeztek el a fejlesztők. Említést érdemel továbbá a sztereó FM rádió, a Bluetooth vezeték nélküli technológia, az Intel mikroprocesszor, a szabványos 3,5 milliméteres audiocsatlakozó, illetve az USB 1.1 interfész.

A Motorola ROKR E6 pontos ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés