Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két Samsung kagylómobil – egy áráért!

Kütyük

Két Samsung kagylómobil – egy áráért!

Aki Samsung X660-as kagylómobil vásárlásán töri a fejét, most akár két készülket is kaphat egy áráért.

Történt ugyanis, hogy a T-Mobile december 1-én új akciót indított útjára, melynek lényege, hogy két új előfizetés vásárlása esetén, 2 éves hűségnyilatkozattal két darab Samsung X660-as mobilt lehet haza vinni egy áráért, vagyis egész pontosan 3.990 forintos áron.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes telefonból az alacsonyabb kategóriában versenyző X200-as modelltől eltérően már nem hiányzik a beépített digitális fényképezőgép: a vakut sajnos nélkülöző kamerával maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású fotókat lehet lőni, ezenkívül pedig akár mozgóképeket is felvehetünk a segítségével. Az elkészült anyagok a 11 MB méretű belső memóriában tárolhatók el – memóriabővítési lehetőség sajnos nincs.

A belül elhelyezett fő kijelző átlagosnak mondható tulajdonságokkal bír: felbontása 128×160 pixel, színmélysége pedig 16 bit (65.536 színárnyalat).

A divatos kagylóformával megáldott Samsung SGH-X660 csukott helyzetben 90x45x22 milliméteres méretekkel rendelkezik, 78 grammos tömege révén pedig szerencsére nem nagyon húzza le a zsebünket.

A további fontosabb specifikációk közül szólnunk kell még többek közt a negyvenszólamú polifonikus csengőhangokról, a Java alkalmazásokról, az infravörös portról, a kihangosító funkcióról, valamint a 3,5 órás beszélgetési, illetve 200 órás készenléti időről.

Az akció 2006. december 1-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés