Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ma kezdődik a mobil csúcstalálkozó Budapesten!

Kütyük

Ma kezdődik a mobil csúcstalálkozó Budapesten!

Ma délelőtt nyitja meg kapuit Magyarország első nagyszabású mobil szakkiállítása.

A mobiltelefonok és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások jelenét és jövőjét mutatja be a december 1. és 3. között az új SYMA Sport- és Rendezvényközpontban első alkalommal megrendezésre kerülő Mobil Show 2006 szórakoztató kiállítás és vásár.

A rendezvény ma, azaz pénteken délelőtt 10 órától látogatható, a hivatalos megnyitó pedig 11:30-kor kezdődik. A Mobil Show mai eseményei közül kiemelendő a Samsung E570 és Nokia N95 bemutató, a toothing és Wi-Fi technológia demonstrációja, valamint a Nike+ percek.

Több mint negyven kiállító újdonságai láthatók majd a kiállításon, ahol bemutatkoznak a T-Mobile nagy sebességű mobil Internet- és videotelefon szolgáltatásai és a TV2 Mobizódjai is. Élőben lesz kipróbálható a Bluetooth alapú új, párkereső szolgáltatás, a toothing és többek között megtudhatjuk majd, milyen mobil eszközökkel segítik a mindennapi testedzést a sportszergyártók. Az üzleti felhasználók részére újdonság lesz a SIM Application Toolkit technológia bemutatása is, amelynek segítségével interaktív értéknövelt szolgáltatások valósíthatók meg a mobiltelefonokon.

A Mobil Show 2006 rendezvény látványos színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal átfogó képet ad a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás választékról, a videotelefóniáról, a mobil Internetes alkalmazásokról, és a mobil TV-ről éppúgy, mint a mobil parkolási rendszerről.

A kiállítás mindhárom napján show elemeket is láthat a nagyközönség a Hooligans együttes lemezbemutató koncertjétől, Korda György bemutató póker partyján át a TV2 Megatánc versenyzőiig, vagy Carmen&Camille-ig, a kanadai TV énekverseny győzteséig.

A szombati napon a Mobil Show színpadán hirdetik ki a Nokia Mobilfilm Fesztivál nyerteseit. Vasárnap pedig új szépségkirálynővel is gazdagabbak leszünk, hiszen a közönség szavazatai alapján ekkor kerül átadásra a Miss Mobil Show 2006 fődíja. A kiállítás egész ideje alatt – a vezeték nélküli Internet elérésre képes eszközökkel rendelkező látogatók számára – elérhető lesz a helyszíni WifiZone szolgáltatás.

A Mobil Show 2006 eseményről bővebbet a www.mobilshow.hu oldalon tudhatnak meg az érdeklődők, ahol megtekinthetik a kiállítás web-kamerás adását és a Miss Mobil Show 2006 MMS-es szépségverseny nevezettjeinek képeit, videó bemutatkozásait is. Itt adhatják le szavazatukat a látogatók a Mobil Show év díjazottainak versenyében az év üzleti telefonjára, multimédia díjasára, fashion mobiljára, a legjobb PDA-telefonra valamint a legnépszerűbb WAP szolgáltatásra, WAP- és JAVA játékára is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés