Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újra versenyre kelnek a mobiltelefonos filmek

Kütyük

Újra versenyre kelnek a mobiltelefonos filmek

Indul a második magyar mobiltelefonos filmfesztivál.

A Nokia támogatásával az Új Színház és a Godot Galéria második alkalommal rendezi meg a Nokia Mobiltelefon Filmfesztivált. A Mobil Show keretében megrendezendő fesztiválra december 1-ig bárki – profi vagy amatőr filmes – benyújthatja mobiltelefonnal készült pályamunkáját. A leadott pályázatokat Sándor Pál rendező elnökletével egy kilenctagú zsűri bírálja el. A bírálók által legjobbnak ítélt film készítője egy Nokia N93 okostelefonnal és egy multimédiás laptoppal lesz gazdagabb. A közönségszavazás díjazottja egy Nokia N73-as készülékkel térhet haza.

A II. Mobiltelefon Filmfesztiválra a pályázatokat a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon keresztül, vagy személyesen a Mobil Show helyszínén, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban lehet leadni december 1-én 20 óráig. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet, a mobilfilmek mérete nem haladhatja meg a 30 MB-ot. Aki ennél nagyobb méretet szeretne feltölteni a honlapra, az ezt külön adminisztrátori engedéllyel teheti meg. Az alkotások témájára és a felvételekhez használt mobiltelefonok típusára semmilyen megkötés nincs, a számítógépes utómunka és a vágás egyaránt megengedett.

˝Az első Mobiltelefon Filmfesztivált kísérő érdeklődés és a beérkezett színvonalas pályamunkák bebizonyították számunkra, hogy a felhasználók szívesen használják mobileszközeiket az élet minden területén, és nyitottak az új technológiákra, az önkifejezés ezen új módjára is˝ – mondta el Dér Attila, a Nokia Hungary marketingigazgatója.

˝Bár még egy hét van a II. Második Mobiltelefon Filmfesztivál pályázatainak végső leadási határidejéig, már eddig is számos pályamunkát töltöttek fel a versenyzők a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon keresztül. Minden érdeklődőt arra biztatunk, aki eddig még nem adott le pályázatot, hogy látogasson el honlapunkra, és szálljon versenybe, mivel a zsűri a legkülönbözőbb szempontok alapján fogja értékelni a beérkezett filmeket˝ – mondta el Márta István, az Új Színház igazgatója.

A beérkezett pályamunkákat bíráló zsűri tagjai: Elnök: Sándor Pál – rendező, Gáspár Sándor – színész, Bakos Gábor – Képzőművészeti Egyetem, Szabó Gábor – operatőr, Kálmánchelyi Zoltán – rendező, Papp László – Szent László Gimnázium, Novák Kristóf – tanuló, Márta István – fesztiváligazgató, Dér Attila – Nokia, Sáfár Zoltán – galériavezető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés