Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb szétcsúsztatható kommunikátor

Kütyük

A legújabb szétcsúsztatható kommunikátor

A HTC-nél a jelek szerint szakadatlanul folynak a fejlesztések.

A tajvani székhelyű gyártó ezúttal egy bizonyos HTC P4350-es (Herald) készülékről lebbentette fel a fátylat. A kéziszámítógép és mobiltelefon ötvözetének tekinthető újdonság részletes méretadatait egyelőre sűrű homály fedi, így egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az akkumulátorral együtt 168 gramm tömegű masina vastagsága mindössze 17 milliméter.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett HTC P4350-ből az UMTS (3G) és HSDPA (3,5G) támogatás sajnos kimaradt, vagyis meg kell elégednünk a jó öreg GPRS, illetve a némileg gyorsabb EDGE által biztosított adatátviteli sebességgel. A processzor frekvenciája nem túl nagy, egész pontosan 200 MHz-es, a 64 MB RAM-ból és 128 MB flash ROM-ból álló integrált memória pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővíthető. A wireless technológiák közül a Wi-Fi és a Bluetooth 2.0 támogatott.

A Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition operációs rendszerre épülő kommunikátorban egy 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző teljesít szolgálatot, a maga 320×240 képpontos felbontásával és 65 ezer színárnyalatával. A digitális fényképezőgép lelke egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) CMOS szenzor, mely természetesen videórögzítésre is alkalmas.

Az elcsúsztatható kialakítású, teljes értékű QWERTY billentyűzetes HTC P4350 várhatóan decemberben bukkan majd fel a kereskedések polcain, kezdőára pedig 150 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés