Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy különc dél-koreai mobil Európának

Kütyük

Egy különc dél-koreai mobil Európának

Végre egy egyedi új dél-koreai mobiltelefon, mely nem a mostanság mindent lehengerlő Samsung, vagy LG újdonság dömping része.

A távol-keleti Pantech cég neve hazánkban egyelőre még leginkább csak a mobil szakik számára hangzik ismerősen, pedig a Pantech-et a világ más részein a világ egyik leginnovatívabb, legérdekesebb mobilgyártójának tartják. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a cég vezetői idén tavasszal úgy döntöttek, hogy Európát is meg kívánják hódítani maguknak, melynek ékes bizonyítéka, hogy mostantól egy újabb Pantech készülék is elérhető az öreg kontinensen.

A Pantech U4000 egy divatos kialakítású szétcsúsztatható mobiltelefon, mely alaphelyzetben 95 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 90 grammot nyom. A középkategóriás, 1,9 colos képátlójú TFT kijelző egyrészt 176×220 képpontos felbontásáról, másrészt 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfalban szolgálatot teljesítő digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, az LCD felett jobbra található, elsősorban videóhívásokhoz használatos kiegészítő kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Pantech U4000 belső memóriája 30 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. Említést érdemel továbbá az MP3 lejátszó funkció, a hetvenkét szólamú polifonikus hangzás, a Java MIDP 2.0 támogatás, a WAP 2.0 böngésző, valamint a Bluetooth kompatibilitás. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 300 órás készenléti-, illetve közel 4 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés