Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spéci mobil zenedoboz a franciáktól

Kütyük

Spéci mobil zenedoboz a franciáktól

Legfrissebb termékével a Sagem elsősorban a zenerajongó mobilosoknak szeretne kedvezni.

A francia gyártó által most bemutatott Sagem myMusic Box tulajdonképpen nem más, mint egy Sagem my700X multimédiás készülék és egy Sagem SH1 típusjelű sztereó fejhallgató kombinációja. A különleges díszdobozba csomagolt szett ára várhatóan 65-70 ezer forint körül fog alakulni – a kereskedelmi forgalmazás várhatóan még ebben a negyedévben megkezdődik.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Sagem my700X nem csak a jó öreg GPRS technológiát támogatja, hanem az annál jelentősen gyorsabb EDGE-et is, viszont a 3G-t még nem ismeri a telefon.

A hagyományos kialakítású telefon 106 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 15 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 95 grammot nyom. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása egyelőre ismeretlen, az viszont már biztos, hogy 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók, no és persze videók is készíthetők. A belső memória 32 MB-os kapacitással bír, ezenkívül pedig akár miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat is betehetünk a készülék bővítőslotjába.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az MP3/AAC lejátszó, a sztereó FM rádió, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint az xHTML kompatibilis WAP 2.0 böngésző.

A telefon mellé csomagolt Sagem SH1 vezeték nélküli fülhallgató a mai elvárásoknak megfelelően A2DP (sztereó Bluetooth) kompatibilis, nagykapacitású lítium-ion akkumulátora pedig egy feltöltéssel maximum 150 órás készenléti időt, illetve mintegy 7 órás működési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés