Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okos kagylómobil spéci billentyűzettel

Kütyük

Okos kagylómobil spéci billentyűzettel

A Samsung mobiltelefon újdonság dömpingje a jelek szerint tovább folytatódik.

Az amerikai FCC testület néhány héttel ezelőtt vizsgálta be és adta áldását alábbi felvételeken látható Samsung SGH-i610-re, mely most már hivatalosan is a Samsung termékskálájának a részét képezi.

A GPRS, EDGE és 3G hálózatokban egyaránt használható Samsung újdonság egyik érdekessége a speciális SureType QWERTY billentyűzet. A belső TFT display ezúttal 320×240 pixeles felbontással és 65 ezer színárnyalattal rendelkezik, a külső OLED panel ellenben nem színes, hanem csak monokróm.

A hátul található digitális fényképezőgép lelke nem más, mint egy 2 megapixeles felbontású CMOS képérzékelő – a fotók élességéről autofókusz gondoskodik, de a LED-vakuról ezúttal sajnos le kell mondanunk.

A sztereó FM rádiós, Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű smartphone csukott helyzetben 101 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 21 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 106 gramm.

Említést érdemel továbbá az Intel XScale mikroprocesszor, a microSD (TransFlash) szabványú memóriakártyákkal bővíthető integrált memória, illetve az RSS reader alkalmazás.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett, azonban Wi-Fi kontrollert sajnos nélkülöző Samsung SGH-i610 pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés