Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung A707: újabb szélsebes 3,5G mobil

Kütyük

Samsung A707: újabb szélsebes 3,5G mobil

A Samsung egy újabb villámgyors 3,5G mobiltelefonnal rukkolt elő.

A most debütált, Samsung SGH-A707 típusjelzésű újdonság a tervezőasztalon szétnyitható kialakítást kapott. A telefonba épített HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) kontroller révén nem kevesebb mint 1,8 Mbit/s-os letöltési sebesség érhető el – összehasonlításképp, a 3G mobilok jelenleg maximum 384 Kbit/s-os letöltési sávszélességet képesek biztosítani a számunkra.

A 2,3 colos képátlóval rendelkező belső TFT folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 240×320 pixeles felbontással, illetve 18 bites színmélységgel (262 ezer színárnyalat) rendelkezik, az ugyancsak színes külső display (128×128 pixel) alatt pedig dedikált zenelejátszó gombokat helyeztek el a tervezők. A fedlapba szerelt digitális fényképezőgép egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású képszenzorra épül, és természetesen videózni is lehet a segítségével. A kamera érdekessége nem más, mint az autofókusz szolgáltatás.

A WM DRM (Windows Media Digital Right Management) támogatással rendelkező új Samsung mobil alaphelyzetben 97 milliméter hosszú és 51 milliméter széles, miközben tömege nem éri el a 100 grammot.

A mindössze 17,5 milliméter vastag Samsung SGH-A707 belső memóriája 30 MB-os kapacitással bír, a bővíthetőségről pedig egy miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat fogadó bővítőslot gondoskodik. A vezetékes ADSL Internet kapcsolatok sebességét biztosító Samsung újdonság ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés