Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacon a Samsung X630: FM rádiós hagyományos mobil

Kütyük

Piacon a Samsung X630: FM rádiós hagyományos mobil

A Samsung Európa-szerte piacra dobja legújabb hagyományos (candybar) kialakítású mobiltelefonját.

A keresztségben Samsung SGH-X630 nevet kapott, rejtett antennás újdonság designját tekintve leginkább a korábban debütált Samsung SGH-X700-as modellre hasonlít.

A Samsung SGH-X630 104 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 15 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 84 grammot nyom.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett dél-koreai újdonság a GPRS (2,5G) mellett az annál jelentősen gyorsabb EDGE (2,75G) adatátviteli technológiát is támogatja, ellenben az UMTS (3G) még hiányzik belőle.

A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép modul lelke nem más, mint egy CMOS technológiájú, 0,3 megapixeles (VGA) szenzor, melynek segítségével fotók és videók egyaránt készíthetők. Az elkészült felvételek csak és kizárólag a 23 MB kapacitású belső memóriában tárolhatók el, mivel a memóriakártyás bővítési lehetőségről ezúttal sajnos le kell mondanunk.

A Samsung SGH-X630 kapcsán említést érdemel még a Bluetooth adatátvitel, a Java kompatibilitás, valamint az integrált sztereó FM rádió. Az egész pontosan 1,66 colos folyadékkristályos kijelző 128×160 pixeles felbontással és 65 ezer színárnyalattal rendelkezik. A maximális beszélgetési idő 3 óra, a készenléti idő pedig legfeljebb 180 óra lehet (800 mAh lítium-ion akkumulátor).

A kereskedelmi forgalomban most debütáló Samsung készülék ajánlott végfelhasználói (kártyafüggetlen) ára 175 euró, vagyis mintegy 46 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés