Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetes telefon a D-Linktől

Kütyük

Internetes telefon a D-Linktől

Egyetlen kattintással a Wi-Fi és a GSM módok között.

A D-Link nemrég mutatta be legújabb, V-CLICK kétsávos telefonjait, melyek egyetlen gombnyomással váltanak mobilhálózatról Wi-Fi-re és vissza. A 2007 első negyedévétől megvásárolható telefonok háromsávos GSM (900/1800/1900 MHz) valamint 802.11 Wi-Fi (2,4 Ghz) hálózatokban használhatók. Bármely mobilszolgáltató SIM kártyáját behelyezve a tulajdonos azonnal telefonálhat a GSM hálózaton. A kártyán tárolt telefonszámok és telefonkönyv bejegyzések automatikusan a telefonra másolhatók a SIM kártya segítségével.

A V-CLICK gomb megnyomásával azonban a GSM hálózatról egyetlen pillanat alatt átválthat a Wi-Fi kapcsolatra, és bármely VoIP szolgáltató rendszerén telefonálhat a GSM-nél kedvezőbb percdíjakkal vagy a beépített böngésző segítségével weboldalakat jeleníthet meg lényegesen nagyobb sávszélességgel. A D-Link V-CLICK telefonok a már meglévő SIM kártyákkal és feltöltő kártyával használhatók bárhol a világon. A V-CLICK gomb megnyomásával pedig át lehet váltani a szabadon konfigurálható vezeték nélküli és SIP profilra. Több profil is létrehozható, így az irodában és otthon egyaránt használható a vezeték nélküli funkció.

A D-Link V-CLICK telefonok egy fekete, vékony házat kaptak, de további színekben is tervezi a gyártó a piaci bevezetést. A V-CLICK támogatja az Opera Mobile mobil böngészőt, mellyel a felhasználó Wi-Fi hotspotokra jelentkezhet be, böngészhet a Weben és letöltheti elektronikus leveleit. Ehhez a V-CLICK 176×220 pixeles megvilágított színes kijelzőt kínál. GSM üzemmódban kevesebbet fogyaszt, tehát érdemes átkapcsolni, amikor nincs szükség Wi-Fire, viszont fontos a hosszabb üzemidő.

A különböző, szabványokon alapuló beépített biztonsági funkciókkal (WEP, WPA és WPA2) a V-CLICK telefonok védett adatátvitelt biztosítanak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés