Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az LG Mobilkártya – újabb anorexiás telefon

Kütyük

Itt az LG Mobilkártya – újabb anorexiás telefon

Az LG Electronics hazánkban is bevezeti a piacra ˝Mobilkártya˝ becenévre hallgató KG320S telefonját.

Az üzleti élet szereplői már hozzászokták, hogy mindent bankkártyákkal, hitelkártyákkal intéznek és most már telefonálás közben sem kell nélkülözniük a jól ismert méretet és formát. Már csak arra kell figyelniük, nehogy véletlenül a mobiljukkal próbáljanak fizetni vásárláskor, hiszen a KG320S vékonyságát tekintve ez nem is lenne olyan meglepő.

Ahogy a ˝Mobilkártya˝ becenév is jól érzékelteti, a KG320S 45,5 milliméteres szélességével és 96 milliméteres vastagságával valóban majdnem akkora, mint egy bankkártya. A készülék mindössze 9,9 milliméter vékony és csak 73,6 gramm tömegű, vagyis kényelmesen elfér a nadrágzsebben.

A KG320S karcsú designja ergonómikus billentyűzettel és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Az elcsúsztatható lencsevédő kihangsúlyozza a készülék letisztult formáját, és folyamatosan védve tartja a lencsét, ha a fényképezőgép nincs használatban. A ˝Camera/MP3˝ gomb segítségével egyetlen mozdulattal hozzáférhetünk a multimédiás funkciókhoz, így könnyedén meghallgathatjuk MP3 zenéinket vagy készíthetünk videofelvételt.

Az LG-KG320S modellt 128 MB belső memóriával és 1,3 megapixeles CMOS digitális kamerával szerelték fel. A telefonból nem hiányzik a Bluetooth és a hangrögzítő sem, a szórakozásért pedig a közkedvelt Sudoku játék felel.

Az LG-KG320S egyidejűleg kerül a boltokba Európában, Ázsiában és Oroszországban. Az európai változat luxus köntösben hódít majd a piacon. A készülék valódi bőrből készült tokban és prémium kategóriás csomagolásban kerül piacra. A KG320S-t elsőként Görögországban, Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Svédországban kezdik forgalmazni Európában.

2006. októbertől először a Photo Hall boltokban vásárolható meg ez az új LG telefon, melynek ajánlott végfelhasználói ára 59.990 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés