Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotókon a BenQ-Siemens SL91

Kütyük

Élőfotókon a BenQ-Siemens SL91

Íme néhány élőfotó a BenQ Mobile nyár közepén debütált, felsőkategóriás sliderphone-járól.

A divatos formavilágú, lekerekített designnal megáldott, és az alábbi fényképeken a mobil.cz munkatársai által lefotózott BenQ-Siemens SL91 csukott helyzetben 89 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, illetve 23 milliméter vastag.

A 109 gramm tömegű SL91-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul kapott helyet – a GPRS Class 10 és az UMTS (3G) támogatás adott, ellenben az EDGE-ről ezúttal sajnos le kell mondanunk.

A 2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású, és nem kevesebb mint 16,7 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A nyolcszoros digitális zoomos beépített digitális fényképezőgép modulra sem lehet egy rossz szavunk sem: az autofókuszos kamera segítségével maximum 3,2 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Az elöl elhelyezett második kamera elsősorban videóhívásokhoz használatos, felbontása 640×480 pixel (VGA).

A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bármikor könnyen bővíthető. A telefon fejlett zenelejátszó (MP3/AAC) képességekkel büszkélkedhet – a muzsikákat USB interfészen, illetve Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lehet rátölteni a mobilra. A gyártó a rádiózás szerelmeseinek is kedvez: a sztereó FM rádió RDS funkcióval is rendelkezik.

A 950 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral (310 óra készenléti és 195 perces beszélgetési idő) szállított BenQ-Siemens SL91 kapcsán említést érdemel még a hetvenkét szólamú polifonikus hangzás, az elektronikus levelezési kliens, a Java MIDP 2.0 támogatás, valamint az innovatív, FSR (Force Sensitive Resistor) technológiájú érintőgombok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés