Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felfrissül a Nokia 3250-es zenemobil

Kütyük

Felfrissül a Nokia 3250-es zenemobil

A Nokia hamarosan bemutatja a 3250-es készülék új kiadását.

A Nokia 3250 Express Music névre keresztelt újdonság az alapmodellétől eltérő, felfrissített színvilágú designt kapott, de ami ennél talán sokkalta fontosabb: az alapcsomagban egy 1 GB tárolókapacitású microSD memóriakártyát is találhatunk.

A telefon különleges formatervezése révén hagyományos telefonbillentyűzete elcsavarva külön zenegombokká alakul. A Nokia 3250-en akár 1 GB jó minőségű zene (750 dal) is tárolható, melyet 10 órán keresztül hallgathatunk. A felhasználók emellett a Nokia 3250 2 megapixeles kamerájának és okostelefon funkcióinak is jó hasznát vehetik.

A felhasználók a Nokia 3250 billentyűzetének 180 fokos elcsavarásával közlekedhetnek a zenét kezelő gombok és a normál telefonbillentyűzet között. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként. A Nokia 3250 zenei kínálatát a Vizuális Rádió klienssel kiegészített FM rádió teszi teljessé.

A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefile-okká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik. A HS-20 Nokia sztereó fülhallgató 3,5 milliméteres dugaljához a felhasználó saját fülhallgatója is csatlakoztatható, így még több tartozék társítható a Nokia 3250-hez. A Nokia 3250 2 megapixeles kamerával rendelkezik, mely a készülék billentyűzetének 90 fokos elcsavarása esetén kapcsol be. A képeket pár egyszerű lépésben azonnal megoszthatjuk másokkal MMS-ben, vagy kinyomtathatjuk egy kompatibilis printeren a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén.

A Series 60 platformon és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia 3250 a funkciók és az üzenetküldési módok széles skáláját kínálja, és lehetőséget teremt a független alkalmazás-fejlesztők számára saját zenei alkalmazásaik megalkotására. Az elkészült alkalmazások letölthetők és telepíthetők a Nokia 3250-re. Az okostelefon funkciókat a menet közben élvezhető zenével kombináló Nokia 3250 beszélgetési ideje eléri a 3 órát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés