Connect with us

Hirdetés

technokrata

CeBIT 2007 – Motorola nélkül

Kütyük

CeBIT 2007 – Motorola nélkül

A CeBIT vélhetően már sohasem lesz olyan, mint régen volt.

Legalábbis erre enged következtetni, hogy a mobil telekommunikációs iparág krémje, a legnagyobb gyártók mostanság gyakorlatilag egymás után jelentik be, hogy hivatalosan nem lesznek jelen a jövő évi CeBIT szakkiállításon.

Most a Motorola számolt be arról, hogy a CeBIT 2007-et hanyagolni fogja. A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett, amerikai székhelyű vállalat munkatársai elmondták, hogy a 2007-es kiállításon nem lesz Motorola stand, de a cég termékei természetesen jelen lesznek a rendezvényen, még pedig a partnerek, elsősorban a mobil operátorok standjainál.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a BenQ Mobile a napokban jelentette be, hogy a 2007-es esztendőben nem fog részt venni a CeBIT-en, ellenben a 3GSM Világ Kongresszuson teljes erővel jelen lesz. A BenQ Mobile-hoz hasonlóan egyébként a BenQ anyacég is hiányozni fog a CeBIT 2007-ről.

Mint ismeretes, a világ elsőszámú mobilgyártójaként jegyzet Nokia augusztus végén jelentette be, hogy hanyagolni fogja a jövő évi CeBIT kiállítást. Különböző források szerint könnyen elképzelhető, hogy a Nokia és a BenQ példáját más mobilcégek is követni fogják, és nem lesznek jelen a rangos számítástechnikai és telekommunikációs rendezvényen.

A 3GSM Világ Kongresszusra 2007. február 12-15. között Barcelonában kerül majd sor, a hannoveri CeBIT pedig 2007. március 15-21. között várja majd a látogatókat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés