Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V3: újabb rózsaszín pengemobil

Kütyük

Motorola V3: újabb rózsaszín pengemobil

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő Motorola RAZR V3 hamarosan újabb színárnyalatban is kapható lesz.

Az eddigiekben többek közt ezüst, fekete, pink és rikító zöld (lime) színekben létezett, ultra-karcsú kagylómobil legújabb verziója halvány rózsaszín árnyalatban pompázik. A Motorola V3 Special Edition Light Pink névre keresztelt modell belbecs tekintetében teljesen megegyezik a korábbi változatokkal.

Motorola V3 A rendhagyó színű, 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.

A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett amerikai vállalat munkatársai a nyár közepén jelentették be, hogy szűk két esztendő alatt világszerte több mint 50 millió darab Motorola RAZR V3 talált gazdára. A Motorola RAZR V3 formája egyébként olyannyira eltalált, hogy bátran nevezhetjük divatteremtő modellnek a készüléket. A konkurens gyártók egyre-másra jönnek ki a V3-ra hajazó telefonokkal, ezek közül azonban egy sem lett olyan sikeres, mint a nagy példakép. A Motorola legutóbb a ´90-es években a StarTac mobiltelefonokkal ért el hasonló sikereket. Ebből a modellből pályafutása során több mint 75 millió darabot adtak el világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés