Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung C400: kamerás kagylómobil olcsón

Kütyük

Samsung C400: kamerás kagylómobil olcsón

A Samsung mostanság olyan mértékben bővíti mobiltelefon termékskáláját, hogy az már szinte követhetetlen.

A dél-koreai gyártó ezúttal egy az alsóbb kategóriákban versenyző, C-sorozatú újdonsággal rukkolt elő. A szétnyitható kialakítású, enyhén szögletes designt kapott Samsung SGH-C400 csukott helyzetben 85,5 milliméter hosszú, 43,4 milliméter széles és 16 milliméter vastag, miközben tömege alig 85 gramm.

A hívófél-kijelzésre használatos második display a költséghatékonyság áldozata lett, de legalább a belső LCD fejlett TFT technológiára építkezik: ez esetben egy 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú panelhez van szerencsénk. A digitális fényképezőgép modul szerencsére nem maradt ki a telefonból, igaz felbontása mindössze 640×480 pixel (VGA), és mind a tükör, mind pedig a vaku hiányzik az optika mellől.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-C400 telefonkönyvének kapacitására (1.000 bejegyzés) egyetlen rossz szavunk sem lehet, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül a GPRS Class 10 adatátvitel, a Java MIDP 2.0 támogatás, illetve az 1,8 MB kapacitású (nem bővíthető) belső memória mellett sem.

A Samsung SGH-C400 pontos ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés