Connect with us

Hirdetés

technokrata

Limitált sorozatú új Sony Ericsson kagylómobil

Kütyük

Limitált sorozatú új Sony Ericsson kagylómobil

A Sony Ericsson ezúttal ismét egy limitált darabszámban készülő új mobiltelefonnal rukkolt elő.

A mindössze 20 ezer példányban készülő Sony Ericsson W710i Special Tennis Edition egyértelműen a tenisz jegyében fogant. A menürendszert különböző tenisz témabeállítások színesítik, a csengőhangok is a sportághoz köthetőek, ezenkívül pedig a webböngésző alkalmazás és az RSS reader már gyárilag a tenisz témára van kihegyezve.

A szétnyitható kialakítású, rejtett antennás Sony Ericsson W710i Special Tennis Edition egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul tudhat magáénak és a GPRS mellett az EDGE adatátviteli technológiát is támogatja.

A csukott helyzetben 88x48x24,5 milliméteres méretekkel rendelkező telefon 101 gramm tömegű, és tudni lehet róla, hogy szürke, valamint ibolyakék színváltozatokban fog megjelenni a piacon. Vérbeli Walkman modellről lévén szó, nem meglepő az MP3, AAC, AAC+ és eAAC+ zenelejátszási képesség, illetve az RDS funkciós integrált sztereó rádió.

A digitális muzsikák a nem túl nagy kapacitású, 10 MB-os belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákon tárolhatók el. A gyári csomagnak többek közt egy 512 MB-os memóriakártya, valamint egy vezetékes sztereó headset is a részét képezi. A bejövő hívásokat hetvenkét szólamú polifonikus csengőhangok és MP3 zenék egyaránt jelezhetik.

A kiegészítő külső kijelző STN technológiájú, 128×128 képpontos felbontású és négy szürkeárnyalatos. A TFT alapokon nyugvó belső LCD ezzel szemben már 262 ezer színárnyalatú, felbontása pedig 176×220 pixel. A fedlapba szerelt digitális fényképezőgép modul 2 megapixeles képeket tud lőni, no és persze videófelvevőként is használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés