Connect with us

technokrata

Exkluzív: jön a 3 megapixeles BenQ-Siemens EF82!

Kütyük

Exkluzív: jön a 3 megapixeles BenQ-Siemens EF82!

Alighogy nemrégiben megjelent a piacon a BenQ-Siemens EF81-es készülék, már meg is érkeztek az első információk a továbbfejlesztett utódmodellről.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a BenQ Mobile újdonsága jelenleg Falcon fejlesztési kódnév alatt fut a cégen belül, és amennyiben minden jól megy, idén decemberben már ott lesz a kereskedések polcain, még pedig BenQ-Siemens EF82 típusjelzéssel ellátva.

A design nem sokat változott az EF81-hez képest, leginkább csak annyit, hogy az EF82 elegáns fekete borítást kapott. A forgatható optikájú beépített digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixelről 3 megapixelre növekedett, azonban az autofókusz sajnos hiányzik a fotós szolgáltatási körből.

Mindkét kijelző némileg megnőtt, de csak a fizikai méret és nem a felbontás tekintetében. Ennek megfelelően a 2,4 colos képátlójú fő display felbontása továbbra is 240×320 pixel.

Megváltozott többek közt a billentyűzet kialakítása és újdonság a vörös háttérvilágítás. A sztereó hangszórók a korábbiaknál jobb minőséget produkálnak, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az RDS funkciós sztereó FM rádió, a bővíthető memória, valamint a 3G és Bluetooth támogatás mellett sem. Az adatkábel csatlakozója állítólag a másik oldalra került és 180 fokkal el van forgatva.

A BenQ-Siemens EF82 várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin