Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: jön a 3 megapixeles BenQ-Siemens EF82!

Kütyük

Exkluzív: jön a 3 megapixeles BenQ-Siemens EF82!

Alighogy nemrégiben megjelent a piacon a BenQ-Siemens EF81-es készülék, már meg is érkeztek az első információk a továbbfejlesztett utódmodellről.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a BenQ Mobile újdonsága jelenleg Falcon fejlesztési kódnév alatt fut a cégen belül, és amennyiben minden jól megy, idén decemberben már ott lesz a kereskedések polcain, még pedig BenQ-Siemens EF82 típusjelzéssel ellátva.

A design nem sokat változott az EF81-hez képest, leginkább csak annyit, hogy az EF82 elegáns fekete borítást kapott. A forgatható optikájú beépített digitális fényképezőgép felbontása 2 megapixelről 3 megapixelre növekedett, azonban az autofókusz sajnos hiányzik a fotós szolgáltatási körből.

Mindkét kijelző némileg megnőtt, de csak a fizikai méret és nem a felbontás tekintetében. Ennek megfelelően a 2,4 colos képátlójú fő display felbontása továbbra is 240×320 pixel.

Megváltozott többek közt a billentyűzet kialakítása és újdonság a vörös háttérvilágítás. A sztereó hangszórók a korábbiaknál jobb minőséget produkálnak, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az RDS funkciós sztereó FM rádió, a bővíthető memória, valamint a 3G és Bluetooth támogatás mellett sem. Az adatkábel csatlakozója állítólag a másik oldalra került és 180 fokkal el van forgatva.

A BenQ-Siemens EF82 várható árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés