Connect with us

Hirdetés

technokrata

Páratlan vizuális effekt az új mobilon

Kütyük

Páratlan vizuális effekt az új mobilon

Japánban bemutattak egy új mobiltelefont, mely érdekes vizuális effektussal lepi meg a felhasználókat.

Az NTT DoCoMo által forgalmazott, N702is típusjelzésű 3G készülék kijelzővédője azt a hatást kelti, mintha a telefon LCD-je tele lenne vízzel. Ez önmagában véve még nem túl nagy szám, azonban az LCD-n megjelenített víz úgy mozog, ahogy egy pohár víz, ráadásul annak megfelelően, ahogy a telefont mozgatjuk. A mozgásérzékelőre épülő funkció további érdekessége, hogy a vízszint annak megfelelően csökken, ahogy a készülék akkumulátora szépen lassan veszít a kapacitásából.

A három különböző színváltozatban gyártott, kagylóformájú újdonság alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 26 milliméter vastag, tömege pedig 113 gramm. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 440 órás készenléti időt, 110 perces beszélgetési időt, illetve mintegy 70 perces videóhívási időt biztosít a számunkra.

A 2,1 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú, felbontása pedig némileg nagyobb a hagyományos QVGA-nál (240×320 pixel). A QVGA+ felbontás egész konkrétan 240×345 képpontot jelent.

A kívül elhelyezett fő fényképezőgéppel maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a belül található második kamera pedig VGA, vagyis 640×480 pixeles CMOS szenzort tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés