Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legjobb mobilcuccok tanulóknak

Kütyük

A legjobb mobilcuccok tanulóknak

Cikkünkben számos mobil eszközt mutatunk be a Bluetooth nyomtató adaptertől kezdve az apró összecsukható billentyűzetekig, és hátizsákokig. Szóba kerülnek a biztonsági zárak, a dokkolók, a biztonsági szűrők, a notebook hűtők és néhány szoftver is.

Írta: Mark Raby
Sokunkkal megtörtént már, hogy egy látszólag technológiai-érdeklődésű kölyök, akit lebilincsel a laptop látványa, lopva figyelte, mit is csinálunk éppen. S mivel a legtöbb notebook kijelző széles szögből látható, a leskelődők számára szabad a terep. Legalábbis akkor, ha nincs egy 3M privát szűrőnk (privacy filter).

A használata egyszerű: csak a képernyő elé kell tenni a szűrőt, ami az általunk látott képet nem változtatja meg lényegesen, más szögből viszont senki sem lát majd egy kukkot sem.

A 3M szűrője úgy van kialakítva, hogy a monitor vezérlői, illetve hangszórója ne legyenek elfedve. Védőként is szolgál, hiszen így nehezebben karcolható meg a kijelző felülete. A szűrő segít csökkenteni a tükröződést is, ami a sok ablakkal ellátott helyeken jelenthet nagy segítséget (pl. tanterem).

A 3M Privátszűrő segít megvédeni minket a leskelődőktől, ami hatalmas segítség lehet, ha meggátolja az identitáslopást, s ezzel pénzünk elszívását a bankszámlánkról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés