Connect with us

Hirdetés

technokrata

A sebesség és a logika bűvöletében

Kütyük

A sebesség és a logika bűvöletében

Egy izgalmas autóversennyel és egy nagysikerű logikai játékkal bővült a Vodafone live! kínálata.

A két új tartalom megjelenése mellett további jó hír a játszani vágyóknak, hogy az egyik legnépszerűbb program, a Jewel Quest demo verziója ingyenesen letölthetővé válik.

Egy igazán jó autóversennyel gazdagodhat a felhasználók mobiltelefonja, hiszen a Halálos iramban: Tokiói hajsza játék verziója a mozipremierrel egyidőben került fel a Vodafone live! tartalmai közé. Emellett a logikai játékok kedvelői sem maradnak új kihívások nélkül, a Lumines Mobile-lal, az utóbbi idők legtöbbet díjazott kirakós alkalmazásával nőtt a Vodafone live! kínálata. Azoknak, akik még most ismerkednek a mobilos játékokkal, tökéletes gyakorlást nyújt a Jewel Quest, amelynek demo verziója most díjmentesen elérhető, így bárki kipróbálhatja a legegyszerűbb és legnépszerűbb programot.

A játékok letölthetők a live!-ról, vagy megrendelhetőek a 1270-re küldött díjmentes SMS-ben. Az üzenetnek tartalmaznia kell az adott alkalmazás kódját, amelyet az interneten találhatnak meg. A felhasználó a válaszként kapott WAP push üzenetre kattintva juthat be a live!-ra, és ott töltheti le, illetve vásárolhatja meg a játékot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés