Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kínai csodamobil: 6 hetes működés és 4 megapixel

Kütyük

Kínai csodamobil: 6 hetes működés és 4 megapixel

Íme a kínai mobiltelefon ipar legújabb ˝csodája˝, mely fejlett multimédiás szolgáltatásokkal és páratlanul hosszú működési idővel rendelkezik.


A CECT A1000-be egy nem kevesebb mint 2.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátort helyeztek a fejlesztők, ami egyetlen feltöltéssel optimális esetben akár 1.000 órás, vagyis közel 6 hetes készenléti időt is képes biztosítani. A beszélgetési idő maximum 600 perc.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) készülékben egy 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban QVGA (240×320 pixel) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A beépített digitális fényképezőgép sem ˝piskóta˝, lévén, hogy képszenzora nem CMOS, hanem CCD technológiájú, felbontása pedig 4 megapixel. A kamera ezenkívül LED-vakut és autofókuszt is kapott.

A hagyományos kialakítású telefon 105x50x18 milliméter méretű, a mérlegen pedig egész pontosan 100 grammot nyom.

A GPRS Class 10 kompatibilis CECT A1000-ben két hangszóró teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel többek közt a TransFlash memóriakártyákkal bővíthető, 32 MB-os belső memória, az MP3 lejátszó, a WAP 2.0 böngésző, illetve a miniUSB csatlakoztathatóság.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés